Malmö

Igår på morgonen så kom Dennis och hans tjej, Sanna hit och åt frukost med oss och snackade lite. Alltid trevligt och träffa sin bror=)

Efter någon timme så åkte vi alla in mot Malmö. På vägen kom jag på att vi skulle plocka upp Niklas på vägen så jag slog han en signal. Där hemma var pappa så jag han få en kram av honom med=)
In till IKEA. Som jag saknat det!! Köpte inte så mycket, men lite blev det.

När vi var klara där så körde Dennis och Sanna vidare och vi körde till jysk där Niklas jobbar. Mamma skulle titta på en sak. Sen blev det skopunkten, där flickorna fick 2 par skor var. Perfekt!!

Vi stannade på Mc donalds på jägers ro och åt innan vi begav oss till Skurup igen. Trötta och mätta!

Kvällen smög sig fram och jag pluggade lite innan jag somnade.Vars ett par gummistövlar (fodrade)


Tindras


Mirandas

Äntligen!!

Nu har vi precis vaknat!! Inte ofta man blir väckt av sin mamma=)

Igår började resan ner med att Rolle kom och hämtade oss vid 17,30 och så körde vi in till Flen och handlade till resan och hämtade ut packet som skulle med hit ner

Tog tåget 18,44 och kom till Malmö 22,44. Där mötte DARLING oss=) SÅ underbart att få se han!!!
Vi tog tåget till Skurup där mamma fiskade upp oss när vi kom dit. Hem till henne och fikade lite på en kopp te och pratade.

Sen hoppade vi i säng. Så trötta vi var. Jobbigt att åka tåg=)

Dagens planer....Ikea, skopunkten, träffa Dennis m.m

Packar & plockar

Igårkväll började vi packa flickornas väska. Men jag tvättade de sista på kvällen så det fick vi packa ner nu på morgonen!!! Min väska står fortfarande inne på rummet lika tom som innan. Jag ska ta itu med det senare idag. Kommer glömma hälften =( Så är det alltid!!

Flickorna har ätit frukost och leker inne på rummet. Jag kanske med borde gå och äta?! Hrmm....Känns som dagen kommer snigla sig fram. Men snart får jag träffa HAN. Inte många timmar kvar nu=)
Vi skulle åkt på morgonen!!!