Varit hos vampyrerna

Idag vaknade jag 7,30. Kunde jag inte sovit längre när inte barnen var hemma?! Fan, känner att kroppen behöver det. Efter dessa 2veckorna som jag vatt sjuk så borde jag få åka på semester i ett år och vila upp mig!!

Ringde vårdcentralen och bokade en tid till 13,40. Väl där fick jag gå till labbet direkt och om tog allt mitt blod=( Fick även lämna urinprov. Sen in till läkaren och snackade lite. Efter det blev det undersökning. Han fick ta mitt blodtryck 5gånger för han trodde inte på det. Så lågt var det. Han sa att han förstod inte att jag orkade stå på benen! Nä, men vad gör man när man är ensam med två barn?! Jag brukar ligga på 120/85 men det gjorde jag absolut inte idag.

Ska till vampyrerna i morgon igen. Då vill dom krama ur mig mitt sista blod =( Ska även lämna avföringsprov =( Bläää!! Jaja vi får väl se. Dom spekulerade mellan tre saker, men nu är den ena utesluten så vi får väl se.

Vad hade ni valt att ha:
* diabetes
* salmonella 

Efter läkaren gick jag upp på apoteket och hämtade ut mina mediciner jag fick så länge. Ska äta dom till vi får provsvaren som ska lämnas i morgon. 1vecka!!!

Gick in i skoaffären och lämnade Tindras skor. Fick ta ett par nya. Ja, inte tog vi samma då, utan lite kraftigare. Var ju frost i natt igen. 3:e köldknäppen här på 1½vecka nu. Så lika bra att ta ett par som var lite varmare. Inte vintervarma men dock.

Sen blev det Coop och handlade lite mat och sen åkte vi hem!! Skönt.

Mycket vila sa doktorn...hahahah tror han på tomten med??

Gårdagens äventyr

Igår på kvällen åkte jag och Rolle till Katrineholm. En snabb sväng blev det. Miranda sov hos Emma och Tindra hos Wille. När vi kom hem så sov dom så dom fick stanna kvar där. Jag la mig på soffan och tittade på tv. Inte så länge för mina ögon kunde inte fukosera sig =( Vilket skit detta e!!

Mest tagit det lungt!

Dagen gar gått snabbt idag tycker jag. Fast jag har fått gjort en hel del ändå.
Jag gick igenom genomgångsuppgifterna till provet i morgon. Det såg bra ut. Hoppas bara det är samma slags uppgifter i morgon!!
Sen har jag tvättat en maskin tvätt och hängt den. Har även fått dammsuga köket. Hände en lite olycka när Tindra skulle duka. Hon snubblade med alla tallrikarna så dom föll i golvet. jaja, bara att städa upp allt och ta nya. Nu MÅSTE jag till Ikea snart. Har sagt det länge men nu har vi bara 2tallrikar kvar av det nya porslinet. Har fått köpa extra x antal gånger. Men så är det när man har barn. Tur det inte är fin porslinet=) IKEA är så billigt så....

Det blev hemmagjord pizza till middag och det var jätte gott. Jag var inte så hungrig men flickorna var så....

Har blivit klar med backstycket till Millis julklapp nu. Snygg blir den=) Riktigt nöjd än så länge. Hoppas resten med blir bra.

Pratade med mamma innan och hon visade bilderna på deras nya lägenhet. Jätte fin!! Skönt för dom att få lite mindre. Håller tummarna att huset blir sålt snabbt!!

Nu ska jag plugga lite etik!!