Ändrade planer

Livet flyter på som vanligt! Allt känns toppen!! Känns änu bättre nu=) Mitt csn kommer i veckan!!! JIPPI!!!!

 

skickade milli till skolan som vanligt. Sen la jag o Tindra oss p åsoffan o kollade på tv. Ringde läkaren vid åtta och så ringde dom upp vid 13,30. Hade ingen tid till henne idag! Ska ringa distriktsläkaren i morgon och få en tid.

Hon har fått eksem (vad vi tror) på händerna och vi smörjer men det hjälper inte. Huden spricker och det kliar. Sen har huden blivit tjock och knottrig. Räligt!! Så vi måste få en annan salva.

 

När milli kom hem lekte hon med Pontus och Alexandra. Och sen lagade vi "lunch". Nu i kväll åt vi stekt falukorv och pasta. Lätt men gott!!

 

Pratade precis med Daniel och när vi la på så ringde ***** till Youssef och sa att han hade lite jobb åt honom så på lovet ska han o flickorna ner till skåne ist....

Fredag =)

Ja då var det helg igen!!Tänk vad tiden går. Milli var i skolan som vanligt och vi gjorde inte så mycket på förmiddagen. La kycklingen i marinad och så.

 

När Milli kom hem från skolan åt vi semlor=) Så gott!! Youssef var sugen på det igår så han var inne och köpte det, men det blev idag istället.

Vi lekte en stund sen och spelade spel och så. Alla var på så bra humör!! Efter en stund ringde Emma och ville leka men Milli sa nej för vi hade så skoj här hemma.

Hon ångrade sig så fort hon hade lagt på, så Tindra och hon stack dit=)

 

Youssef åkte till Flen och handlade till maten och cigg. Jag kastade in kycklingen och satte mig och pluggade. Mejlade min lärare min inlämning. Skönt att få den gjord. Ska försöka hinna med en till under helgen. Har redan gjort halva innan så...

 

Till middag blev det kyckling, pommes och sås.

Nu ikväll har vi haft disco i 2timmar=) och ätit chips...Nu skriver flickorna dagbok och jag blogg=) Youssef sitter i fotöljen och sjunger!! Ska dansa lite till nu!! Puss