Myskväll

Var i Katrineholm på djurkliniken och gav hundarna spruta.´Skönt att få det gjort. vägde dom med. Gniztra vägde 18,5kg och Nemo 15,5kg.

Gick en runda och sen vid lunchtid blev det lunch på mc donalds. Efter det gick vi till öb och willys och handlade lite. Passa på när man ändå är där. Väl hemma åt vi middag och mös.

 

Har städat idag och nu sitter vi och spelar Milli nya spel. Det jag skrev om för någon dag sen. Dom har nu lyssnat på böckerna och kunde lite så vi försökte. Dom är jätte duktiga. Korten man får till varje bok är till spelet så man får nya varje månad. Så när man läst boken och så lägger man till dom i spelet=) jätte intressant!! Dom är sååå duktiga och nu när dom inte klarar en fråga blir dom så arga så dom kommer nog lyssna bättre nästa gång. Kanon!!

Äter godis och chips med=) Riktig familjekväll!!

 

Kort blogg idag men nu ska vi spela en gång till!!

Slappedag

Milli var i skolan som vanligt och Youssef o Tindra tog bussen in till dagis 9,30.Carro stoppade in en maskin tvätt under tiden och gick en sväng med dogsen.

 Han köpte bullar och sen kom han hem med 10,30 bussen igen. Så åt vi bullar och drack te till frukost=)

 La oss i sängen och spelade playstation en stund sen åkte han till Flen igen till skolan. Milli kom hem och kastade väskan och vinkade till mormor i webbcamen och sen stack hon till Emma. Satt här och hade så tråkigt!!

 16.00 kom Youssef och Tindra hem. Då fixade vi lite på barnens rum. Tog in deras bokhylla till oss för att dom bara kastar böckerna överallt. Inte så billigt med böcker precis.!!

När vi lagade mat städade Milli toaletten!


Till middag blev det ärtsoppa. Youssefs val. Till efterrätt blev det hallon och jordgubbstårta för att tindra har velat ha det sååå länge nu. Och hon var duktig och åt ärtsoppan. En tallrik välte hon ner på golvet så hon fick ta ny mat. Så hon åt 2portioner=) Haha

Youssefs mage har redan satt igång....fy fan vad det luktar!!!

nu ska vi lägga oss i sängen och titta på Millis filmer. Ja, en av dom idag. Jag tror hon valde den om dinosarier. Jätte bra sak vi premurerar på till henne. Man får 1film, 1bok och 15kort i månaden. Så hon lär sig lite. Hon har fått om människan, havet och dinusarier. Och första gången fick hon ett spel till. Intressant!!!

Idag

Idag åkte Milli och Youssef till skolan och jag och Tindra tittade lite på tv.

Gick ut och lekte med hundarna och sen tog vi bussen in 9,30 och hoppade av vid statoil. Köpte cigg och sen efter en stund kom Therese och hennes 2pojkar och mötte oss. Köpte kaffe och mjölk och sen gick vi hem till henne.

 

Snackade skit och drack kaffe. Barnen åt kakor och sen blev det fiskbullar med makaroner till lunch. Youssef åkte hem 10,30 och lagade lunch till sig och Milli.

 

Vi gick till bussen och tog den 15,15 hem. Medan vi stod och väntade på bussen vid statoil kom 10 polisbilar och körde in där. Hrmmm var det tarmen som skrek efter kaffe tro!?

 

Väl hemma började jag på middagen. Idag var det köttbullar och potatis. Vi gjorde en matsedel igår på det vi har hemma och den sträcker sig 3½vecka fram. Trodde inte vi hade så mycket mat hemma!! Alla fick välja så vi gick laget runt=)

 

Efter maten gick vi alla in i vår säng och spelade play station lite. Milli skrev i sin dagbok och läste sin läxa. Sen var det sängen för dom och vi satte oss här och kollade på internet lite. Nu ska vi lägga oss i sängen och spela lite=)

sov gott