Helg!!!

Igår hade vi mysdag hela dagen. Åt gott, spelade spel och bara var tillsammans.

 På kvällen när det var mörkt så tog alla på sig mössor och vantar och alla fick ficklampa! Så gick vi och lekte på fotbollsplanen=) Hundarna sprang och jagade oss. Vi lekte pjätt, under hökens vingar, följa john=) Sen när vi kom tillbaka var hundarna sååå trötta=)

 Vi fikade på te och lussebullar och sen var det sängen för flickorna. Vi spelade Fia med knuff och vipps så var kl 3 på natten. Bytade sängkläder och la oss. Så skönt att ligga i en nybäddad säng=)

 Men tydligen inte så skönt så man kan somna. carolin låg och vred och vände sig till halv sju i morse. Sen upp kl 9 med flickorna. gav flickorna frukost och sen satte hon igång. Måste vatt hög eller något för hon städade hela lägenheten. Plockade undan, dammade, dammsög, torkade golvet, tömde och fyllde diskmaskinen.

Sen kokade hon gröt till alla och väckte Youssef.

 Nu åkte Youssef och hundarna till Flen för att handla mjölk och julpapper. Måste packa in julklapparna som ligger för annars kanske flickorna hittar dom. SKulle även köpa något till kalendern. Har några dagar kvar att köpa till.

Idag fick dom vars en tidning från disney.

 Nu ska Carro tömma diskmaskinen, IGEN!! Är det normalt att behöva köra den 2-3ggr om dagen??

Badat

Idag tog vi det mest lungt på förmiddagen. När milli kom hem från skolan så gjorde vi plättor och sen åkte vi in till Flen och handlade dricka och kakor.

Sen bar det av till badhuset=) Där vi simmade och lekte i några timmar.

Efter bastun gick vi ut i det kalla regniga vädret=(

 Så tråkigt väder det har varit nu i flera dagar. Bara regnat och blåst!!

Nu har vi ätit spagetti och köttfärssås=)

 Vi ska nu bädda ner oss i vår säng och se en film. Försöka få upp värmen lite. BRRRRRRR

Lussebullar

Lussebullar skulle vi bakat nu ikväll efter maten, men så blev inte fallet. Flickorna var trötta och gick och la sig för en stund sen. Och sen hade vi inget bra recep heller. Får väl söka efter ett här på internet imorgon eller något.

 Idag har vi tvättat och sen mest tagit det lungt. Carolin har inte mått bra. Känner sig svimmfärdig hela tiden och har även kräkt! Allmänt tråkigt!!

 Frågade precis igen om dom ville komma hit på jul, men nej det gick inte. Men tror ni att dom frågade oss om vi ville komma istället??? NEJ!! Men så är det alltid. Tyck synd om oss men skit i alla andra!!

 Nu ska jag lägga mig på soffan och vila. så grymt ont i huvudet!! Sov gott