Skola och jobb

 

 

 

 

Idag gick vi alla upp 5,55 och Youssef och Carro hoppade in i duschen. Youssef gick till bussen 6,30 och åkte till Flen och sen Stockholm!

 

Precis när Carro och Milli skulle gå så kräkte Tindra...Dagen innan var det Nemo som kräkte hela tiden...Väckte Mona och sa till henne. Var ju tvungen att åka med Milli för läraren väntade mig och Milli hade blivit sååå ledsen annars.

Milli och Carro gick 6,50 till taxin och åkte till millis skola. Så skoj att få se vad hon hittar på med om dagarna. En från tandläkaren var där och hade infomöte. Sen blev det biblan. Köttgryta och ris till middag=)

 När vi kom hem gick Milli till en kompis och Carro hem till sin sjukling!! Hon hade kräkt en gång till medan vi var borta! Stackare!! Gick ner i tvätten och när jag kom tillbaka hade Gniztra kräkt! Fy fan!!! En stund senare kräkte även Cindy....Åhhh vilken mardröm!


Flickorna hoppade ner i badet när Milli kom hem. Och som vanligt fick dom "besök" av en liten Nemo också=) Han bara älskar att bada med dom!!

Under tiden lagade Carro korvstroganoff och ris. Vi åt och spelade fia med knuff!

Youssef kom hem lite över nio och då åt han. Han hade köpt med sig godis hem till sessorna!! Så vi mös en stund och sen var det sängen för dom. Nu ligger här hundar i alla hörn och dom snarkar som fan!

 Ska knyta fast lite paket på kalendern nu och sen sova. Fick ju leta fram den i mina gömmer innan. Dom måste ha paket på morgonen ju=) 

 

 

I morgon ska Youssef ta flickorna och åka in till Flen så jag kan få städa i lugn och ro....Sätta upp lite julsaker och så men...Skönast och lättast att göra det utan dom. Speciellt han=)

vilken dag :(

Igår var Youssef i Stockholm på arbetsintervju. Det gick kanon!! Han ska dit i morgon igen och provjobba. Tycker han att jobbet är något för han då så får han det!!

 

Jäkla pendlande men....

 

 

Carolin och flickorna åkte in till Flen och handlade och hämtade Carros glasögon=)

 

Åkte hem och gjorde smörgåstårta!! Älskar det!!! Så Youssef blev glad när han kom hem!!

 

 

Idag har det inte hänt allt för mycket. Inte som jag vill prata om här iaf! TACK mamma för hjälpen innan idag iaf!!!

 


Nu har Carolin och flickorna pysslat lite. Vi gjorde ljus. Flickorna hade ett paket med allt i. Där var vax, som vi tryckte ut figurer i och satte runt om i ljuset. stearinkulor som vi sen fyllde glaset med. Olika färger blev det!!

Nu ska vi spela en Fia med knuff och sen ska flickorna sova. Carro och Youssef med snart. Youssef ska upp tidigt och åka till Stockoholm och Carro ska med Milli till skolan=) Tindra och Mona ska vara hemma!!

Vår dag

Idag fick Carolin och Youssef sova länge=) Tindra var med trött men sen gick hon upp till Mona.

 Carolin och Youssef åkte till Nyköping och åt på Mc donalds. och sen handlade dom på Willys! Så nu är här mat hemma ett tag fram=)

 Lagade mat och sen kröp flickorna i säng och Milli somnade direkt. Tindra kom upp ett X antal gånger. Som vanligt=) Youssef och Carolin bakade bullar. Hrmmm hittade ett recept i en kokbok som skulle bli 6limpor bröd...haha jaja när vi höll på så var degen inte större än en bulle=) Konstigt recept!! Men det blev 4bullar som vi fikade på. Sen slängde vi ihop en riktig deg och gjorde 28bullar.

 Tindra vaknade till lagom till dom var klara så hon fick smaka. Inga goa bullar=( Får väl köpa en ny gäst i morgon och fixa nya.

 Nej nu är det dax att krypa ner i sängen. Milli ska snart till skolan och sen ska Mona och Youssef till STORA huvudstaden!!

Sov gott alla!!