Ändrade planer!

Sitter nu på bussen på väg in till stan! Flickorna blev hämtade vid ett och de var så glada:) själv skulle jag igentligen på sexparty m.m nu i kväll. Men planerna blev ändrade! Ska in o umgås med Sis, Fredrik o flickorna ist! Massa mys med filmer, chips, dip o någon god middag, som pizza :) börjar man bli gammal??

God morgon!?

Nu är vi vakna, sen en stund tillbaka. Hundarna har varit ute, flickorna tittar på tv och jag ska fixa frukost till odjuren:) vad händer idag då?massa förslag har jag fått. Vissa mer roliga än andra!! Vi får se men nu först blir de frukost!

Fredagsmys

Här hemma har sessorna och jag lite fredagsmys. Eller hade kanske man får säga, då båda sover på soffan nu! Efter maten blev det bakning här hemma:) mina underbara sessor älskar att baka. Undra var dom fått de från?! :) Inlägget blir så rörigt när man bloggar från mobilen:( men orkar inte starta datorn! Imorgon ska sessorna bort, sova borta:( usch!! Saknar de så när de inte är med mig!! Nä, nu ska jag lägga in barn och sen bädda ner mig i soffan!