Helg!!!

Igår hade vi mysdag hela dagen. Åt gott, spelade spel och bara var tillsammans.

 På kvällen när det var mörkt så tog alla på sig mössor och vantar och alla fick ficklampa! Så gick vi och lekte på fotbollsplanen=) Hundarna sprang och jagade oss. Vi lekte pjätt, under hökens vingar, följa john=) Sen när vi kom tillbaka var hundarna sååå trötta=)

 Vi fikade på te och lussebullar och sen var det sängen för flickorna. Vi spelade Fia med knuff och vipps så var kl 3 på natten. Bytade sängkläder och la oss. Så skönt att ligga i en nybäddad säng=)

 Men tydligen inte så skönt så man kan somna. carolin låg och vred och vände sig till halv sju i morse. Sen upp kl 9 med flickorna. gav flickorna frukost och sen satte hon igång. Måste vatt hög eller något för hon städade hela lägenheten. Plockade undan, dammade, dammsög, torkade golvet, tömde och fyllde diskmaskinen.

Sen kokade hon gröt till alla och väckte Youssef.

 Nu åkte Youssef och hundarna till Flen för att handla mjölk och julpapper. Måste packa in julklapparna som ligger för annars kanske flickorna hittar dom. SKulle även köpa något till kalendern. Har några dagar kvar att köpa till.

Idag fick dom vars en tidning från disney.

 Nu ska Carro tömma diskmaskinen, IGEN!! Är det normalt att behöva köra den 2-3ggr om dagen??