Skola och jobb

 

 

 

 

Idag gick vi alla upp 5,55 och Youssef och Carro hoppade in i duschen. Youssef gick till bussen 6,30 och åkte till Flen och sen Stockholm!

 

Precis när Carro och Milli skulle gå så kräkte Tindra...Dagen innan var det Nemo som kräkte hela tiden...Väckte Mona och sa till henne. Var ju tvungen att åka med Milli för läraren väntade mig och Milli hade blivit sååå ledsen annars.

Milli och Carro gick 6,50 till taxin och åkte till millis skola. Så skoj att få se vad hon hittar på med om dagarna. En från tandläkaren var där och hade infomöte. Sen blev det biblan. Köttgryta och ris till middag=)

 När vi kom hem gick Milli till en kompis och Carro hem till sin sjukling!! Hon hade kräkt en gång till medan vi var borta! Stackare!! Gick ner i tvätten och när jag kom tillbaka hade Gniztra kräkt! Fy fan!!! En stund senare kräkte även Cindy....Åhhh vilken mardröm!


Flickorna hoppade ner i badet när Milli kom hem. Och som vanligt fick dom "besök" av en liten Nemo också=) Han bara älskar att bada med dom!!

Under tiden lagade Carro korvstroganoff och ris. Vi åt och spelade fia med knuff!

Youssef kom hem lite över nio och då åt han. Han hade köpt med sig godis hem till sessorna!! Så vi mös en stund och sen var det sängen för dom. Nu ligger här hundar i alla hörn och dom snarkar som fan!

 Ska knyta fast lite paket på kalendern nu och sen sova. Fick ju leta fram den i mina gömmer innan. Dom måste ha paket på morgonen ju=) 

 

 

I morgon ska Youssef ta flickorna och åka in till Flen så jag kan få städa i lugn och ro....Sätta upp lite julsaker och så men...Skönast och lättast att göra det utan dom. Speciellt han=)