Varit hos vampyrerna

Idag vaknade jag 7,30. Kunde jag inte sovit längre när inte barnen var hemma?! Fan, känner att kroppen behöver det. Efter dessa 2veckorna som jag vatt sjuk så borde jag få åka på semester i ett år och vila upp mig!!

Ringde vårdcentralen och bokade en tid till 13,40. Väl där fick jag gå till labbet direkt och om tog allt mitt blod=( Fick även lämna urinprov. Sen in till läkaren och snackade lite. Efter det blev det undersökning. Han fick ta mitt blodtryck 5gånger för han trodde inte på det. Så lågt var det. Han sa att han förstod inte att jag orkade stå på benen! Nä, men vad gör man när man är ensam med två barn?! Jag brukar ligga på 120/85 men det gjorde jag absolut inte idag.

Ska till vampyrerna i morgon igen. Då vill dom krama ur mig mitt sista blod =( Ska även lämna avföringsprov =( Bläää!! Jaja vi får väl se. Dom spekulerade mellan tre saker, men nu är den ena utesluten så vi får väl se.

Vad hade ni valt att ha:
* diabetes
* salmonella 

Efter läkaren gick jag upp på apoteket och hämtade ut mina mediciner jag fick så länge. Ska äta dom till vi får provsvaren som ska lämnas i morgon. 1vecka!!!

Gick in i skoaffären och lämnade Tindras skor. Fick ta ett par nya. Ja, inte tog vi samma då, utan lite kraftigare. Var ju frost i natt igen. 3:e köldknäppen här på 1½vecka nu. Så lika bra att ta ett par som var lite varmare. Inte vintervarma men dock.

Sen blev det Coop och handlade lite mat och sen åkte vi hem!! Skönt.

Mycket vila sa doktorn...hahahah tror han på tomten med??