Slappedag

Milli var i skolan som vanligt och Youssef o Tindra tog bussen in till dagis 9,30.Carro stoppade in en maskin tvätt under tiden och gick en sväng med dogsen.

 Han köpte bullar och sen kom han hem med 10,30 bussen igen. Så åt vi bullar och drack te till frukost=)

 La oss i sängen och spelade playstation en stund sen åkte han till Flen igen till skolan. Milli kom hem och kastade väskan och vinkade till mormor i webbcamen och sen stack hon till Emma. Satt här och hade så tråkigt!!

 16.00 kom Youssef och Tindra hem. Då fixade vi lite på barnens rum. Tog in deras bokhylla till oss för att dom bara kastar böckerna överallt. Inte så billigt med böcker precis.!!

När vi lagade mat städade Milli toaletten!


Till middag blev det ärtsoppa. Youssefs val. Till efterrätt blev det hallon och jordgubbstårta för att tindra har velat ha det sååå länge nu. Och hon var duktig och åt ärtsoppan. En tallrik välte hon ner på golvet så hon fick ta ny mat. Så hon åt 2portioner=) Haha

Youssefs mage har redan satt igång....fy fan vad det luktar!!!

nu ska vi lägga oss i sängen och titta på Millis filmer. Ja, en av dom idag. Jag tror hon valde den om dinosarier. Jätte bra sak vi premurerar på till henne. Man får 1film, 1bok och 15kort i månaden. Så hon lär sig lite. Hon har fått om människan, havet och dinusarier. Och första gången fick hon ett spel till. Intressant!!!

Kommentera här: