Idag

Idag åkte Milli och Youssef till skolan och jag och Tindra tittade lite på tv.

Gick ut och lekte med hundarna och sen tog vi bussen in 9,30 och hoppade av vid statoil. Köpte cigg och sen efter en stund kom Therese och hennes 2pojkar och mötte oss. Köpte kaffe och mjölk och sen gick vi hem till henne.

 

Snackade skit och drack kaffe. Barnen åt kakor och sen blev det fiskbullar med makaroner till lunch. Youssef åkte hem 10,30 och lagade lunch till sig och Milli.

 

Vi gick till bussen och tog den 15,15 hem. Medan vi stod och väntade på bussen vid statoil kom 10 polisbilar och körde in där. Hrmmm var det tarmen som skrek efter kaffe tro!?

 

Väl hemma började jag på middagen. Idag var det köttbullar och potatis. Vi gjorde en matsedel igår på det vi har hemma och den sträcker sig 3½vecka fram. Trodde inte vi hade så mycket mat hemma!! Alla fick välja så vi gick laget runt=)

 

Efter maten gick vi alla in i vår säng och spelade play station lite. Milli skrev i sin dagbok och läste sin läxa. Sen var det sängen för dom och vi satte oss här och kollade på internet lite. Nu ska vi lägga oss i sängen och spela lite=)

sov gott

Kommentera här: